background

Sunday, October 9, 2011

how can I become a great pianist....?

Assalammualaikum & selamat malam..
sejak beberapa hari nie bumi Perlis asyik hujan je...
but! hujan tu kan rahmat...tp harap2 la x akan ade lagi kejadian banjir...
kesian duk tengok rumah2 kampung kat perlis ni asyik banjir je...
dulu perlis banjir 5 tahun sekali, masih boleh di terima...
tapi sekarang setahun 5 kali perlis banjir...=.='

ok, berbalik kepada tajuk entry kat atas...
dah 4 bulan cuti kelas piano sebab cuti sem panjang aritu...
jumaat lepas baru sambung balik amik kelas pian0...
huh, nervous macam 1st day masuk kelas tu...
maklum la, cuti panjang keyb0ard duk terperosok kat st0r je keje nya..
x de hati nk berlatih kt umah mase cuti aritu....*memang pemalas, hihihi ^_^v
ni nak sambung balik kelas baru terkial-kial praktise balik ape yang dah belajar...

kenapa ek, saya amik kelas piano nie??
minat ke? hurmmm...
jawapannya, saje suke2...x minat pun..tp ntah knp tiba2 tertarik nak try blaja...
time nak amik tu jiwa tengah kacau, s0 untuk meng'happy'kn diri ini lah dia...
ini adalah cara saya...hehehehe...
but, berbal0i2...dapat pengalaman baru...
kalau x sampai bile2 pon x kenal not2 muzik tu...
dulu belajar pun mase sekolah rendah...da lame tinggal zaman tu, s0 sume da lupa...
masuk kelas piano belajar dari bawah semula...*nasib baik uncle yang ajar baik..suke2x


sekarang tengah berusaha dengan lebih gigih untuk belajar piano...
x penah berangan pun nak jadi pemain yang hebat..
tp at least boleh memainkan sebuah dua lagu pun kira ok dah...
caiy0k2 zaihan....mesti b0leh punya...=.='



p/s : dalam mood wat keje yang berlambak...report lab air scrubber beres! report lab chemist beres! =)
                                                         report lab BOD otw...=.='
THANKS 4 READING...(^_^)

2 comments:

aiNa yaZiD said...

bakal ganti maxim ni..~!! hehehe.. keep it up zihan

Nurzaihan said...

i will..insya'allah...hahaha...d0a kan..;D